Information

Mats och Felicisima Ritaga äger företaget som de grundade 1987. Mats Ritaga är verkställande direktör.

 

Verkställande direktören ansvarar för företagets drift och tar emot dagliga rapporter från arbetsledare och inspektörer. Inspektörerna kontrollerar städobjekten och rapporterar direkt till driftchefen.

 

Företagets arbetsledare arbetar inom ett eller flera projekt där de sköter de dagliga rutinerna. Den viktigaste gruppen i företaget är givetvis lokalvårdspersonalen. Personalen fortbildas löpande och har examinerats av Almega Svenskt Näringsliv. De har yrkesbevis utfärdade enligt SRY.

 

Med våra välutrustade servicebilar kan vi tillgodose både större och mindre kunders behov. Servicebilarna kör efter ett fast schema och städpersonalen följer fasta kundlistor. Det innebär att kunderna möter samma städpersonal vid varje städtillfälle. Tack vare detta upplägg kan vi erbjuda tjänster av hög kvalitet, och inte minst trygghet för dig som kund.

 

Personalen är ansluten till fackförbundet ”Fastighetsanställdas förbund avdelning 1”. Samarbetet med facket borgar för att skatter och arbetsgivaravgifter betalas in.

 

Namnet Sampaguita

Namnet på företaget, Sampaguita Städservice AB, kommer från Filippinernas nationalblomma. Sampaguita-blomman används ofta till kransar som hängs upp i olika miljöer såsom hotell, bussar och andra offentliga lokaler.

Precis som blomman bidrar vårt företag till att sprida välbehag och en ren doft hos alla våra kunder, såväl kontor som butiker och trappstädningar.

Offertförfrågan

Säkerhet: *


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Copyright © Sampaguita 2024 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB