Storstädning

Storstädning i Stockholm

Vi jobbar med storstädning i Stockholmsområdet. Utöver den årliga storstädningen av kontoret, trappuppgången, butiken etc. kan vi hjälpa dig med tillfälliga punktinsatser.

 

Vår personal fortbildas löpande inom miljötänkande, kvalitet och kundanpassning. Allt för att kunna erbjuda dig som kund en så bra service som möjligt.

 

Våra kunder får rådgivning och tips om kostnadseffektiva lösningar i samband med en storstädning. Som ett tillägg till storstädning erbjuder vi även flyttstädning.

 

Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för olika typer av lokaler såsom skolor, kontor och butiker. Som kund kan du förvänta dig förslag på förbättringar eller förändringar av servicen. Vi strävar ständigt mot en förbättrad kundupplevelse!

 

Är du på jakt efter en kompetent städfirma som utför storstädning i Stockholmsområdet kan du kontakta oss för gratis konsultation och offert.

 

Storstädning _661585723

Offertförfrågan

Säkerhet: *


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Copyright © Sampaguita 2024 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB