Fönsterputs

Fönsterputs i Stockholm

Det finns många företag, butiker och skolor i Stockholm. Efterfrågan på fönsterputs i Stockholm är med andra ord stor. Självklart är fönsterputsning något vi kan erbjuda dig.

 

Vi jobbar så miljövänligt som möjligt och använder i möjligaste mån miljövänliga produkter i samband med fönsterputsning.

 

Vi kommer när du önskar och vi använder oss av egen personal. Vi arbetar inte med underentreprenörer. På så sätt kan vi styra verksamheten själva med fokus på hög kvalitet och på dig som kund.

 

De flesta av våra medarbetare har många års erfarenhet av hantverket. Yrkeserfarenheten gör att vår personal kan jobba självständig, de klarar av att ta egna initiativ och fatta egna beslut. Allt för att du som kund ska bli nöjd med resultatet. Beställer du fönsterputs i samband med en storstädning får du självklart ett rabatterat pris.

 

Kontakta oss för gratis konsultation och offert på fönsterputsning i Stockholmsområdet.

 

Fönsterputs_402613756

Offertförfrågan

Säkerhet: *


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Copyright © Sampaguita 2024 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB